U heeft geen producten in uw winkelwagen.

074 - 3030 800

Welkom bij Hygo Faciltaire producten

Producten zoeken

APEX (Vaatwas revolutie)
apex-vaatwas-revolutie-4.jpg

APEX (Vaatwas revolutie)

Apex is revolutionair: het bevat geen enkel gevarensymbool (!) en is uitermate veilig. Apex kan dus met een gerust hart worden aangeraakt zonder gevolgen als jeuk, irritatie of zelfs brandplekken. Apex hanteert kleur- en vormgecodeerde producten en is 100% verspillingsvrij.

Bij Apex wordt een computer geleverd die een maximale controle over het programma geeft. Het registreert niet alleen de spoeltemperatuur, de wastemperatuur, de productieniveaus, de wastankverversing het aantal gewassen korven maar ook de efficientie. Apex geeft een aktiegerichte rapportering en alarmen op een eenvoudig leesbaar dashboard en geeft tevens aanduiding waar en wanneer er problemen optreden. Tevens geeft Apex middels heldere instructies (bijvoorbeeld een filmpje) aan hoe het probleem zelf eenvoudig te verhelpen is. Met Apex heeft u maximale controle over het programma en heeft u data om het herwassen en de totaalkosten te verminderen.

Apex bespaart u dus niet alleen tijd en moeite maar ook op het gebied van energie, water en afval levert Apex u een besparing. Gemiddeld bespaart Apex u 10% van het aantal te wassen korven. Bij een instelling alwaar 200 korven per dag worden gewassen levert Apex een besparing van 7.300 korven per jaar, 3.712 kWh aan energie¹, ruim 27.500 liter water² en zo'n 63 kilo plastic verpakkingsmateriaal.

Naast deze voordelen biedt Ecolab u ook persoonlijk geleverde service. Tijdens regelmatige servicebezoeken werken de Ecolab-TM's samen met uw personeelsleden zodat die altijd:
• veilig de juiste procedures volgen
• de juiste producten gebruiken
• de juiste resultaten bereiken
• bezoeken worden geregistreerd op de Ecolab tablet PC
• checks, observaties, aanbevelingen en acties worden ondernomen voor kritieke punten
• training ter plaatse om problemen op te lossen
• samenvattende rapporten tonen observaties en ondernomen acties

Dit alles maakt het Ecolab Apex systeem het beste vaatwassysteem. Ooit.

Bent u geïnteresseerd of wenst u aanvullende informatie? Bel 074-30 30 800
Wij helpen u graag.


<< Terug