U heeft geen producten in uw winkelwagen.

074 - 3030 800

Welkom bij Hygo Faciltaire producten

Producten zoeken

Ecoilet: Een duurzaam toiletconcept
ecoilet-een-duurzaam-toiletconcept-2.jpg

Ecoilet: Hygiëne en duurzaamheid verenigd

Duurzaam toiletconcept

Ecoilet: hygiëne en duurzaamheid verenigd

Hygiëne en duurzaamheid liggen dicht bij elkaar omdat beide aspecten elkaar versterken. Omdat we onze klanten graag willen helpen met groener ondernemen, bieden wij u het Ecoilet-concept aan. Dit is een ‘groen’ concept dat duurzaamheid met design en betaalbaarheid combineert. Een Ecoilet toiletruimte is een combinatie van milieuvriendelijke sanitaire producten, voorzien van verscheidene technieken om verspilling tegen te gaan. Met Ecoilet bent u zuinig op natuurlijke grondstoffen en op uw portemonnee. De keuze voor Ecoilet vergt geen extra investeringen, maar bespaart wel direct kosten.

Het Ecoilet concept bestaat uit de volgende producten:

  • Handdoekdispenser met katoenen handdoekrollen van bio katoen: dit levert in de praktijk tot 48% minder CO2 uitstoot en tot 79% minder papierafval op, omdat één handdoekrol zeker 200 keer gewassen kan worden en zelfs daarna nog kan worden ingezet als poetskatoen bij o.a. garagebedrijven.
  • Foamdispenser met biologisch afbreekbare zeepschuim. Het zeepschuim wordt in de dispenser ca. 15 keer vergroot, wat resulteert in minimaal 53% minder zeepverbruik. Het waterverbruik daalt met ca. 30% omdat foam sneller wegspoelt dan traditionele zeepcrème.
  • Toiletpapierdispenser met ingebouwd remmechanisme en voorzien van toiletpapier met FSC keurmerk. Het toiletpapier is gemaakt van 100% oud papier en wordt geproduceerd met World Class milieuprestaties. Daarom mag het als één van de eerste hygiënische papierproducten het FSC-Recycled keurmerk en het Europees Ecolabel voeren.
  • Waterbesparende sensorkranen die leiden tot 85% minder waterverbruik omdat ze  alleen water geven wanneer u de handen ervoor houdt. Omdat men de kranen niet aanraakt, dragen ze daarnaast bij aan een hygiënische werkomgeving.

<< Terug